Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /srv/www/turjanvidekhu/www/turjanvidek.hu/inc/function.php on line 28
Turjánvidék | Özönnövény workshop

Európai műhelytalálkozó az özönnövények elleni védekezésről

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság és a WWF Magyarország nemzetközi műhelytalálkozót szervez az özönnövények elleni védekezés hazai és európai szintű elősegítése érdekében. A workshop célja, hogy platformot teremtsen a védett területek kezelői, földhasználók, kutatók, hatósági szakemberek, növényvédelemmel foglalkozó vállalkozások, és más érintettek körében összegyűlt bőséges tapasztalat megosztására és megvitatására európai szinten. A rendezvény a Natura 2000 biogeográfiai szeminárium követő rendezvényeinek sorába illeszkedik.

A workshopon elhangzott előadások és az elfogadott ajánlások letölthetőek az Eredmények menüpont alól.

Dáum: 2016. április 19-21. (terepi kirándulással együtt)

Helyszín: Budapest, Benczúr Hotel

Jelentkezési határidő: 2016. március 10.

>> Regisztráció

A rendezvényen az előadók és poszterrel érkezők, valamint résztvevő szervezetenként további egy fő részvétele ingyenes, szállás és étkezési költségeiket a pályázati forrásból fedezik a szervezők. Ezen a létszámon felül további érdeklődőket is szeretettel várunk a szabad szálláshelyek függvényében, de számukra a szállás és étkezés önköltséges, kedvezményes áron biztosított.

FONTOS! A nemzetközi workshop munkanyelve az angol lesz, de magyar szinkrontolmácsolást biztosítunk.

További részletes infomáció az angol nyelvű oldalakon található. Kérjük, váltson angol nyelvre a jobb felső sarokban található zászlóra kattintva.

>> Első körlevél letöltése

>> Program


 

A projekt az Európai Unio Life+ programjának támogatásával valósul meg.