Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /srv/www/turjanvidekhu/www/turjanvidek.hu/inc/function.php on line 28
Turjánvidék | Képzési anyag

KÉPZÉSI ANYAG

A projekt során a természetvédelmi szakemberek és a katonai használók együttműködésének eredményeképpen elkészült egy képzési anyag a Táborfalvai Lő- és Gyakorlótér katonai használói részére. Az anyag három részből áll: az első egy előadás-sorozat, amelynek a célja, hogy a katonai használók megismerkedjenek a természetvédelem alapelveivel és célrendszerével, továbbá megismerjék az általuk használt terület különleges természeti értékeit.

A képzés előadásai innen letölthetőek:

1. előadás letöltése >>

2. előadás letöltése >>

3. előadás letöltése >>

A második részt az ezen a honlapon összegyűjtött részletes információbázis alkotja a terület élővilágáról és az itt található több mint 300 védett fajról:

Élővilág >>

Védett fajok >>

A harmadik rész a Táborfalvai Lő- és Gyakorlótér Kezelési tervét és Zónatérképét tartalmazza, amit a gyakorlatok megtervezéséhez és végrehajtásához használnak a katonai szakemberek. Az anyag ezen része bizalmas, ezért nem elérhető honlapunkon.

 

A projekt az Európai Unio Life+ programjának támogatásával valósul meg.